Telefon svetovalna služba 05 7000 315
 

Zaključno zasedanje šolskega parlamenta

parlament3

V ponedeljek, 25. marca 2013 je bilo na šoli sklicano zaključno zasedanje šolskega parlamenta. Udeležili so se ga predstavniki razredov od 2. – 9. razreda, gospa ravnateljica Sabina Ileršič Kovšca in pomočnica ravnateljice gospa Miranda Kristančič. Pregledali smo aktivnosti v letošnjem šolskem letu, podelili priznanja za najbolj uspešne razrede, mentorica šolske skupnosti gospa Petra Košnik pa je podelila pohvale najbolj prizadevnim članom.

V medrazrednem tekmovanju so bili na razredni stopnji najbolj uspešni 4.a, 4.b in 5.a, na predmetni stopnji pa so bili zmagovalci 7.b, 6.a in 7.a. Točkovali smo pet področij in zbiralnih akcij. Pohvale za prizadevno delo v šolski skupnosti pa so prejeli Anja Kolar (8.b), Gregor Klemen (8.b), Lena Fidel (8.a), Leonora Ahmeti (9.b), Metka Benčan (9.b), Leja Poljšak (9.b) in Marina Živkovič (9.a).

Po pregledu aktivnosti smo ugotovili, da je bilo leto pestro, zelo aktivno in polno različnih akcij. Kar nekaj sredstev za socialno šibkejše družine smo zbrali z dobrodelno stojnico Drobtinica, zato bomo s tako in podobnimi dejavnostmi šolske skupnosti tudi nadaljevali.

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost