Telefon svetovalna služba 05 7000 315
 

Dan za spremembe – Dobrodelni bazar

img_6517

Na naši šoli je v soboto 6. aprila potekal dobrodelni bazar v okviru vseslovenske prostovoljske akcije Dan za spremembe, ki jo Slovenska filantropija letos organizira že četrtič. Na njem smo ponudili zbrane šolske potrebščine in knjige.

Učenci in učitelji so od 25. marca do 5. aprila v šolo prinašali različne šolske potrebščine in knjige. Odziv je bil res dober. Zbrali smo velike in male zvezke, mape, šolske torbe, peresnice, romane, slikanice in poučnih knjige, veliko paketov barvic in flomastrov, svinčnike, radirke, šilčke ter mnogo ostalih šolskih potrebščin.

V soboto, 6. aprila pa je potekal dobrodelni bazar, na katerem smo zbrane predmete za ceno 0,5 evra na kos prodajali učencem, staršem in ostalim občanom. Prodali smo večino zbranih stvari, veliko ljudi pa je plačalo tudi kak evro več . Zbran denar gre v dobrodelne namene, in sicer za finančno pomoč socialno ogroženim učencem .

Za sodelovanje pri zbiralni akciji se zahvaljujemo tako tistim, ki so darovali potrebščine in knjige, kot tistim, ki so v soboto našli kaj primernega zase in z nakupom prispevali v ta sklad.

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost