Telefon svetovalna služba 05 7000 315
 

Zaključek bralne značke

bralna znaka 1

Zaključek bralne značke z gostjo Špelo Habič

Vse učence, ki so tekom šolskega leta prebirali knjige in opravili bralno značko, je v sredo, 29. maja 2013 čakalo prav posebno presenečenje. Na zaključni prireditvi nas je obiskala Špela Habič!

 

 

Špela Habič je domačinka, ki je v svojem otroštvu prav tako obiskovala našo šolo, kasneje pa je diplomirala iz gozdarstva. Poleg tega, da preučuje naravo in živali, pa je tudi pisateljica. Zgodbe o medvedku Rožniku, snežno belih hribčkih in cesarjevi pojedini poznajo prav vsi otroci. Kot smo izvedeli iz njenega zanimivega pripovedovanja, ima najraje na svetu gozd. Čudili smo se njeni zgodbi o sledenju volkovom in srečanju z medvedom, ki se je skrival v brlogu. Ali ste vedeli, da je apnenec, ki tvori tudi Snežnik, nastal iz odmrlih okostij morskih rakcev?

Špela Habič je vsem značkarjem polepšala dan, zlatim bralcem – tistim učencem, ki so bralno značko opravili v vseh devetih razredih – pa je podelila priznanja in knjižne nagrade. Še enkrat čestitamo Jani Deurič, Janji Bajc, Marku Benedettiju in Pii Ulaga!

Prireditev je popestril otroški pevski zbor in nastop violinistk pod vodstvom Barbare Dolgan.

In kot nam je Špela Habič zaželela na koncu druženja:

ostanimo radovedni in polni domišljije še naprej!

Nastja Šink, šolska knjižnica

SLIKE

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost