Telefon svetovalna služba 05 7000 315
 

16.4.2016 – Gledam svet z očmi otroka

IMG_1180

V soboto, 16. aprila 2016, se je Postojna pridružila 12 slovenskim mestom, ki že nosijo naziv: Otrokom prijazno Unicefovo mesto. Na posebni, slavnostni prireditvi, katere častni gost je bil tudi predsednik države Borut Pahor je postojnski župan Igor Marentič s slovesno prisego potrdil ta novo pridobljeni naziv.

Prireditev so oblikovali otroci vseh postojnskih izobraževalnih in vzgojnih ustanov ter nagovori posebnih gostov: ob postojnskem županu je obiskovalce nagovoril tudi direktor Unicefa Slovenije Tomaž Bergoč, predstavila sta se glasbenika Ula Ložar in Zlatan Čordić Zlatko, Mateja Premrl je za to priložnost oblikovala Torbo poguma, v kateri naj najmlajši najdejo navdih in razlog za vztrajanje pri dobrem…

Naši učenci so se predstavili s pesmijo Glasba – jezik sveta ter ob koncu prireditve ob spremljavi Jazz Comba iz Glasbene šole Postojna zapeli še pesem Mlade oči. Izven programa pa smo, skupaj s predsednikom države, na njegovo željo in pobudo, zapeli še slovensko popevko Dan ljubezni. Dan, ki si ga bodo naše pevke gotovo ohranile v lepem spominu.

Kdor nam ni uspel prisluhniti, si lahko nekaj utrinkov pogleda na fotografijah in povezavi:

Barbara Dolgan

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost