Telefon računovodstvo 05 7000 313
 

28.3.2017- Pesmi in pesmičice

 Prisluhnili smo  kratki, a literarno in glasbeno »polni« prireditvi Pesmi in pesmičice, ki so jo pripravili učenci Otroškega pevskega zbora, Mladinskega pevskega zbora in učenci izbirnega predmeta Literarni klub.

Predstavili so rezultate dela v tem šolskem letu, predvsem pa je bil to nastop obeh pevskih zborov kot nekakšna  generalka pred Revijo otroških in mladinskih pevskih zborov Naša pomlad, ki bo 6. 4. 2017 v Pivki.

Kdor si je vzel čas in nam prisluhnil bo ob priloženih fotografijah podoživel trenutke preživete z nami, za vse ostale pa le nekaj utrinkov: praznik poezije, pomlad v zraku, pesem, ki jo poje srce, mama je ena sama, mladost, veselje in smeh …

In naj zaključim z mislimi naših učenk:

Zala Šemrl: Zakaj brati poezijo?

Polepša mi dneve, ko  pridem domov utrujena in se sprašujem, kam je šel še en dan. Mojemu razmišljanju o življenju da nov pomen. Tolaži me ob zmečkanih jutrih, predvsem pa me odstrani od računalnika, za katerim preživim veliko časa  in mi da možnost, da razmišljam o življenju.

Karin Antunović: Zakaj rada pojem?

Pevske vaje obiskujem od 1. razreda – torej peto šolsko leto. Obiskujem jih, ker zelo rada pojem, nasploh pa mi je všeč vse, kar je povezano z glasbo. Tako tudi igram že četrto leto violino.  Pri pevskem zboru mi je všeč tudi to, ker se družim z drugimi dekleti, ki tudi rade pojejo.

SLIKE

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost