Telefon računovodstvo 05 7000 313
 

Nagovor ravnateljice staršem in učencem OŠ Antona Globočnika Postojna

OŠ Antona Globočnika Postojna

Cesta na Kremenco 2

6230 Postojna

Tel: 05 7000 300,  Fax: 05 7000 314

http://www.osagpostojna.si/

E-mail: os.antona-globocnika-po@guest.arnes.si

Datum: 20. 3. 2020

 

Spoštovani  učenci in starši!

Ko smo vstopali v leto 2020 nihče izmed nas ni razmišljal, da  se bodo prvi spomladanski dnevi spremenili v dogodke, ki nam jih je povzročil nevidni virus. Ne le Slovenija, ves svet je v tem trenutku v negotovosti kako bo v nadaljevanju.

Na šoli smo vsi skupaj odgovorno pristopili k reševanju nastalih težav, ki so se kar naenkrat pojavile tudi v našem okolju. V tem trenutku nihče ne more z gotovostjo napovedati, kdaj se bo to težko obdobje zaključilo.

Pomembno pa je, da so na šoli učitelji takoj pristopili k aktivnostim in za vse naše učence pripravili informacije in navodila o delu doma in na daljavo. Za vas starše je to v teh izrednih razmerah še dodatno breme, vendar v tem trenutku ni pogojev, da bi se vrnili na klasično obliko poučevanja v učilnicah.

Vaši otroci so sposobni in bodo znali s pravo mero izpeljati vse naloge, ki jim jih naši skrbni učitelji posredujejo tedensko. S časom bomo vsi skupaj znali in zmogli vse spraviti v prave okvire. Tudi za nas, ki oblikujemo naše učence v odgovorne osebnosti, so težki časi in v prihodnost zremo z vprašanji, na katere zaenkrat še nimamo vseh odgovorov.

Šolski svetovalni delavki sta na spletni strani šole ponudili veliko vsebin, ki so lahko vam in vašim otrokom v pomoč. V naslednjem tednu se bodo aktivno skupaj z razredniki vključili v delo na daljavo tudi učitelji podaljšanega bivanja in izvajalke dodatne strokovne pomoči. Sledite njihovim navodilom na spletni strani šole.

Trenutno lahko izvajamo pouk le na daljavo in tu lahko pohvalim vse naše učitelje za inovativnost in skrb. Naša šola se je na to obliko dela z učenci dobro pripravila v skrbi za optimalno učno kondicijo učencev v času, ko se klasična oblika pouka ne bo izvajala.

Vsem Vam in tudi nam želim, da bi se hitro vrnili nazaj v šolsko okolje in šolsko leto 2019/2020 zaključili  uspešno in v zadovoljstvo naših učencev. Do takrat pa skrbite za zdravje vaših otrok in vaše zdravje in upoštevajte navodila, ki nam jih preko javnih medijev sporočajo naši državniki in lokalne oblasti.

 

Ravnateljica:

Sabina Ileršič  l. r.

(Skupno 839 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz OBVESTILA

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost